Egy a Jófogáson megtalálható hirdetés már az árat látva is gyanússá vált hisz az Antminer S17 ma (2019.07.05) több mint 1 millió forintos áron lehet beszerezni ha újra, és nem valaki által már „jól betesztelt” állapotra vágyunk.

Írtunk is a hirdetőnek, aki tört magyarsággal készségesen biztosított arról, hogy persze futárral is menni fog az adásvétel:

Igen, biztos, hogy a futár megkaphatja a bányászot, amelyet Önnek a hazájában szállít
Kérjük, lépjen kapcsolatba és lépjen kapcsolatba a WhatsApp +13102827526 telefonszámon
E-mail: sellit458@gmail.com

Ezzel még önmagában semmi gond nem is lenne, azonban azzal már igen, hogy a képeken szereplő termék egy orosz adásvételi oldalon (https://www.avito.ru/moskva/oborudovanie_dlya_biznesa/antminer_s17_56ths_-_v_nalichii_1117614604) is megtalálható, ugyanazokkal a képekkel mint ami a Jófogáson található hirdetésben szerepel.

Vélhetően nem a Jófogásról szerezték be a képeket az oroszok, sokkal inkább fordítva történhetett az eset. Természetesen a Jófogás féle Háztól-Házig szolgáltatás itt nem működőképes, gondolom azért mert ott küldeni is kell valamit és majd akkor kell csak kifizetni ha már meg is érkezett a csomag.

Konklúzió: Soha ne utalj előre, soha ne vásárolj olyan embertől úgy, hogy kripto pénzben fizess annak akit nem ismersz, ráadásul úgy, hogy a terméket majd valamikor talán megkapod? Sajnálatos, hogy már ott tartunk, hogy „külföldi csalók” már a magyar adásvételi oldalakon is terjesztik a nagy semmit és károsítanak meg bárkit komoly pénzösszegekkel a nagy semmiért.

Ha mégiscsak megrendelnéd ezután, és meg is kapnád a terméket kérlek mielőbb értesíts itt a komment szekcióban, hogy lássuk vannak még úriember eladók is a világon. 🙂

UP: A mai nap (2019.07.06) már nem található meg a hirdetés a Jófogás oldalán.