Lehet itt az idő és el kellene kezdeni aggódni kicsit mert a december környéki 19.500 USD feletti árfolyamhoz képest 2018. február 1. napján csütörtök kora este már 9.000 USD alá zúzott be a Bitcoin árfolyama.

Nem tudom megmondani mi lesz a vége de inkább a szkeptikusok állnak jelenleg győzelemre, és kezd a lufis hasonlat is megvalósulni? Szerintem nem, inkább mondanám azt és nyugtatnám magamat is azzal, hogy a szépen folyamatosan emelkedő árfolyam valamikor október november környékén mielőtt média elkezdte felkapni a Bitcoin témát, valahol 6-7-8 ezer USD környékén alakult az árfolyam.

Szerintem helyesebb lenne azt mondani, hogy ehhez a szinthez fogunk visszatérni mivel a nagyon sok a gyors és egyszerű meggazdagodás reményében azonnal fejest ugró ember most kezd kiszállni a Bitcoin üzletből mert tartanak attól, hogy a törvényi szabályozás és a változó piac, nem utolsó sorban az Etehreum feltörése laposra döngöli a Bitcoint.

Megpróbálok még a mai napon erről részletesebben írni, de szerintem nagy aggodalomra még nincs ok, akik gyorsan beszálltak és most gyorsan kiszállnak tettek után talán rendeződni fog a Bitcoin árfolyama és folytatjuk ott, ahol 2017. októbere-novembere környékén abbamaradt a rendezett emelkedés még a bumm előtt.

Kitartás és aki gyűjtögeti a Bitcoint az csak folytassa mert lesznek itt még meglepetések az idei esztendőben. Ez biztos, főleg az EU féle Blockchain beszállási potenciált figyelembe véve.