Egy remekre szabott kezdeményezés lehet a Saifu melynek az ICO-ja jelen pillanatban zajlik, még bőven van időnk arra, hogy regisztráljunk a rendszerbe és befektessünk egy kis összeget a jövőbe, ha ICO szenvedélyünk igazolja a Saifu létjogosultságát..

A Saifu nem kisebb problémára nyújt megoldást a promóció szerint mint, hogy a hétköznapi emberek számára teszi egyszerűvé a kriptopénzek kezelését egyben garantálja a magas szintű biztonságot. Kulcsrakész megoldást ad arra, hogy az összes létező kriptovalutát egy helyen tároljuk és könnyen felügyelhessük őket.

A rendszer használatával elvileg könnyedén tudunk váltani az adott kripto pénznemek között, sokkal egyszerűbben kezelni a címeket és a rendszer a remények szerint nem fog abban kimerülni, hogy csak és kizárólag a digitális játékpénzekre koncentrálódjon, hanem egyesíteni szeretné a két teljesen különböző rendszert. Jelen pillanatban is lehetséges a váltás a pénznemek között és a valós pénzé varázslásuk sem épp lehetetlen dolog.

A regisztráció után a próba még nem elérhető sajnos…

Mégis majdhogynem minden egyes lépéshez más és más platformot, szolgáltatót kel használnunk, aminek a következménye a relatíve magas díj amire valós pénzé teszünk. Hisz egy X-Y altcoin átváltást Bitcinra majd onnan Forintra, vagy bankkártyára utalás mind-mind tranzakciós lépés, ami után kő keményen behúzzák a részesedésüket a szolgáltatók. Ezt szeretné a Saifu kiterjeszteni egy platformra.

 

Az ICO lépései és a Token vásárlás bónuszai:

  • 5% kedvezmény 2018. február 5. és 2018. február 18. között:
    • Már $1-tól elérhető
    • 0,000095 BTC (5% kedvezmény)
  • ICO – kedvezmény nélkül 2018. február 19. és 2018. március 11. között:
    • Már $1-tól elérhető
    • 0,0001 BTC

Van még egy kis idő és már a befektetett összeg se túl magas ahhoz, hogy pl., 10 USA dollárt rááldozzunk, ha bízunk abban, hogy sikeres lehet a kezdeményezés. Részletes információk a hivatalos ICO oldalon érhető el: https://ico.saifu.ai