Jogos a kérdés az oldal vonatkozásában is, és jogos a kérdés a kriptovalutákkal kapcsolatban is. Mi bizakodók vagyunk és azt mondjuk, hogy nem késő. Sőt… Természetesen vannak érvek és ellenérvek is, azonban az-az örök érvényű igazságot is figyelembe kell venni, hogy ha meg sem próbáljuk akkor végképp ki sem fog derülni. Egy biztos, ha mindenki a negatív oldalon állna és csak azt hallanánk, hogy erről lecsúsztam, ez a vonat már elment akkor soha semmi se tudna megfelelő módon kialakulni. Ezért megpróbáljuk számos más szempontból is körbejárni a kriptovilágot, hogy szélesebb látókőrt tudjunk kialakítani általa.

Az oldalt illetőleg nem szeretnénk tőzsdei jelentéseket közvetíteni és elemzéseket készíteni, mivel erre számos hazai és nemzetközi profi oldal áll az olvasók rendelkezésére. Sokkal inkább egy olyan megközelítéssel szeretnénk a KriptoBlog.hu oldalt kialakítani, ami különlegessé teheti a technológia iránt érdeklődők számára.

Természetesen meg szeretnénk őrizni a szakmai jellegét is az oldalnak, így a menüpontok kialakítása során különösképp odafigyeltünk arra, hogy ne csak a hardveres (költséges hardverelemek) hanem a szoftveres (könnyen integrálható) részek is kellő tartalommal szolgáljanak az idő előrehaladtával az olvasó részére.

Oldalunk nyitott hozzászólási rendszerrel fog rendelkezni így a kérdéseket akár közvetlen a cikk alá is fel lehet majd tenni. Igyekezni fogunk mindegyik kérdést megválaszolni, vagy ha úgy ítéljük meg akár egy különálló cikket is írunk róla amennyiben a kérdés komplexitása a válaszban ezt megköveteli.