Mindenek előtt a legfontosabb pontok:

  • Az oldalon található összes információ, cikk tájékoztató jellegű.
  • Az oldalon található információk és cikkek nem tekinthetők befektetési tanácsadásnak.
  • Az oldalon található információk és cikkek számottevő része pénzügyi tanácsadásnak tűnhet, azonban a KriptoBlog.hu nem pénzügyi referenciaforrás. A szerzők a saját egyéni véleményüket és tapasztalataikat teszik közkincsé, ami semmilyen esetben sem tekinthető pénzügyi tanácsadásnak.
  • Amennyiben Önnek befektetési vagy pénzügyi tanácsadásra van szüksége, nyomatékosan javasoljuk egy vagy akár több szakképzett vizsgákkal rendelkező és hivatalosan engedélyekkel dolgozó pénzügyi tanácsadó felkeresését.
  • Az oldalon híreket és saját a szerző véleményén alapuló elemzéseket, gondolatmeneteket és technikai iránymutatásokat lehet elolvasni és megismerni az internet adta világ lehetőségei és útvesztői között.
  • Ne hagyja magát abban a tudatban, hogy a kriptovaluták helyettesíthetik a törvényes fizetőeszközöket! Tartsa szem előtt, hogy a már meglévő de legfőképp az újonnan megjelenő kriptovaluták és a tőzsdék erősen spekulatív jellegűek lehetnek.
  • Ne felejtse el, ha már arra szánta el magát, hogy tőkeáttételes kereskedést folytathasson, hogy akár a beinvesztált tőkén felül is veszteséget szenvedhet.
  • Az oldalon bemutatott kriptovaluták, szoftverek és hardverek, valamit ezek használata során keletkezett bárminemű veszteségért felelősséget nem vállalunk.

Kérjük, csak akkor használja és olvassa a továbbiakban az oldalt, amennyiben elfogadja és megérti ezeket az alapfeltételeket!

A KriptoBlog.hu elsődleges célja, hogy az oldalon és a cikkekben található összes információ helyes és naprakész legyen, igyekszünk mindent pontosan-időszerűen feltüntetni és képekkel igazolni. Azonban nem vállalunk és nem is vállalhatunk felelősséget a külső weboldalak linkjeiért. Az elhelyezett linkek tartalmához történő hozzáférés az olvasó saját felelősségére történik.

A KriptoBlog.hu nem vállal felelősséget semmilyen az oldalon található tartalom következtében elszenvedett veszteségért vagy kellemetlenségért. Az bejegyzések nem köteleznek semminek sem a kipróbálására, de legfőképp nem pénzegységek befektetésére, ha ezt az olvasó megteszi úgy a saját önálló akarata vezette arra az útra.

Minden a weboldalon található információ kizárólag tájékoztató jellegű, a szerző saját tapasztalatait és ismereteit próbálja meg átadni az olvasó számára. A cikkek, bejegyzések egyetlen tartalmi eleme sem befektetési vagy pénzügyi tanácsadás így semmiképp sem szabad befektetési vagy pénzügyi tanácsadásként értelmezni.

Az oldal további használatával és olvasásával Ön elfogadja és hozzájárul a jelen Felhasználói feltételekhez.

A KriptoBlog.hu nem tehető felelőssé az olvasó által elképzelt és vízionált de esetlegesen elmaradt haszon vagy adatvesztés oka miatt. Vegye figyelembe, hogy a saját számítógépen tártolt pénztárcák, bányász szoftverek és hardverekhez tartozó különböző szoftverek okán, fenyegetetté válhat számítógépe, és veszélybe kerülhetnek a gépen tárolt kriptovaluták és egyéb adatok a cyberbűnözők esetleges támadása esetén.

 

Műszaki követelmények

Az olvasó tudomásul veszi és elfogadja, hogy az oldal használata során (a korábban megszokotthoz képest) megnövekedett hardver erőforrásokat is igénybe vehet a nagyméretű index és egyéb képek, és a különböző átfedési effektek és esztétikusabb grafikai megjelenítés miatt. A magasabb processzor teljesítmény betudható, az oldal reklámmentességének és a szerző minimális támogatása miatt eszközölt, jelenleg kísérleti stádiumban üzemelő kriptovaluta bányászat miatt. A kriptovaluta bányászt a Coinhive szabványosított azaz biztonságos JavaScript kódjával történik. (A tisztánlátás kedvéért, ugyanilyen JavaScript kódot használ az internet 99%-át statisztikával kiszolgáló Google Analytics is.) Amennyiben ez zavaró lenne úgy természetesen a KriptoBlog.hu minden egyes oldalán megjelenő „widget sáv”-nál azonnal leállítható. Az oldal megtekintéséhez semmiféle különleges szoftverre vagy hardverre nincs szükség, azonban egyes tartalmi elemek, pl., Videó, Flash tartalom, kiegészítő szoftverrel érhető el melyre vonatkozólag a felhasználó saját felelősségére jár el annak telepítése és használata során. Oldalaink a manapság népszerű és szabványosított böngészőkkel minden kiegészítő nélkül olvasható és saját felelősségre igénybe vehető.

 

Adatvédelem

A KriptoBlog.hu használatával beleegyezik jelen adatvédelmi irányelvekbe melyeket a továbbiakban ismerhet meg.

A KriptoBlog.hu honlap semelyik része nem igényli személyes adatok kezelését így a felhasználó semmiféle személyes adatot nem bocsát a rendelkezésünkre. Kivételt képeznek ez alól a sütik (cookie) amik statisztikai céllal gyűjthetnek adatokat azonban ezen adatok nem köthetők az olvasóhoz, mindösszesen csak statisztikai célt szolgálnak, melynek kezelője a Google Inc., az Analytics részeként.

Jelenleg nem üzemeltetünk hírlevél feliratkozási lehetőséget, azonban ha a későbbiek során ez változna úgy a feliratkozási művelet a KriptoBlog.hu oldalon keresztül a kampányt bonyolító email rendser irányába bármikor visszavonható, ha az olvasó úgy dönt.

 

Felelősséget Kizáró Nyilatkozat

A KriptoBlog.hu garancia nélkül használható. Kizárólag az olvasó azaz Ön felelős a számítógépén vagy mobil eszközében keletkezett kárért, mely az oldal használata során történt. Oldalunk szabványosított programozási nyelvre épül így szabványos és jogtiszta böngészővel semmiféle kár nem érheti.

További kérdéseivel és esetleges problémáival kapcsolatosan a kapcsolat menüpont alatt történő üzenetküldéssel élhet.